Fii la curent cu toate noutatile!

Facebook Twitter Google+ Rss

Sondaj

Sustineti autonomia maghiara?
» Rezultate :: » Chestionare
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Rossenberg Alfred 

Reclama TV Vocea Romaniei 

 

 

 

Home »

AEP organizează un program electoral de observare a alegerilor, cu participare internațională

AEP organizează un program electoral de observare a alegerilor, cu participare internațională

 

Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) organizează, sâmbătă și duminică, un program electoral de observare a alegerilor pentru Președintele României, cu participare internațională, în cadrul căruia participanții se pot familiariza cu activitatea AEP și cu sistemul electoral aferent alegerilor prezidențiale din 2 noiembrie.

Foto: (c) ALEX TUDOR / AGERPRES ARHIVA

"Delegațiile prezente la această vizită de studiu, organizată în colaborare cu Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (UNDP), sunt formate din reprezentanți ai autorităților și instituțiilor cu atribuții în domeniul electoral din mai multe state beneficiare ale Asistenței Oficiale pentru Dezvoltare acordată de țara noastră, precum și de reprezentanți ai unor organizații internaționale și organisme de management electoral partenere al AEP. Menționăm în acest sens prezența organismelor de management electoral din Afganistan, Georgia, Ucraina, Palestina, Irak, Letonia, Albania, Republica Moldova, alături de reprezentantul Fundației Internaționale pentru Sisteme Electorale (IFES), doamna Nancy Catherine Barnes. Prin intermediul acestui program, participanții au oportunitatea de a se familiariza cu activitatea AEP și cu sistemul electoral aferent alegerilor pentru Președintele României din data de 2 noiembrie 2014", precizează AEP, într-un comunicat de presă remis sâmbătă AGERPRES.

Potrivit sursei citate, cu acest prilej, președintele Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, va susține o prezentare pe tema participării femeilor în alegeri.

"Agenda zilei de duminică cuprinde observarea deschiderii secțiilor de votare, cât și a desfășurării procesului electoral în mai multe zone din București, vizite la Biroul Electoral Central și la Biroul electoral pentru secțiile de votare din străinătate. Programul electoral are ca scop stabilirea de noi relații de colaborare cu instituții similare și cu organisme internaționale de prestigiu din afara țării", mai precizează comunicatul de sâmbătă al AEP.

AGERPRES/(AS-autor: Dana Piciu, editor: Vicențiu Purcărea)

2014-11-01 13:32:00
AGERPRES
 

Accesari

Au fost vizite din data de 01.12.2006

Da o nota acestei stiri

  •  
0 voturi

Comentarii

Comenteaza la aceasta stire!